CRYO21


of het bevriezen van vetcellen, laat u afslanken en zorgt voor een strakkere en gladdere huid. En dit allemaal zonder operatie of inspanning.

Te mooi om waar te zijn? Toch niet!!

Bij Cryobello werken we met een toestel op basis van koudetherapie. Er wordt manueel gewerkt op een temperatuur tussen de 0°en -10° C met de Cryo21 en tot -20° C bij de Arctik21. Hierdoor wordt er een thermische schok gecreërd in de vetcellen die afkoelen tot 8° C. Vetcellen zijn zeer gevoelig voor koude en sterven na de behandelingeen natuurlijke celdood. Het toestel geeft niet alleen fantastische resultaten op het gebied van afslanken maar eveneens op het gebied van versteviging!

Een behandeling bij CryoBello duurt slechts 20-30 minuten en geeft een onmiddellijk en blijvend resultaat.

Het is volledig pijnloos, snel en betaalbaar!

Het is het allernieuwste op het gebied van Cryotherapie. Door de bewegende kop is de behandeling geheel veilig en ontstaan er geen rode of blauwe plekken op de huid, zoals bij vele voorlopers wel het geval is.

U kan de behandeling vergelijken met een liposuctie, maar dan zonder operatie en hersteltijd. Elke na een behandeling zal er een laagje vetcellen verdwijnen.

Hoe werkt het?

Lichaamsvet is opgebouwd uit meerdere lagen. De onderste laag zit dicht op de spieren en die verminder je door goede voeding en voldoende bewegen. De laag daarboven ligt net onder de huid en is een hardnekkige vetlaag die niet of nauwelijks is doorbloed en daardoor moeilijker aan te pakken is met sporten en gezonde voeding. Denk hierbij aan cellulitis, maar we willen er natuurlijk wel graag van af!

Cryolipolyse rekent af met deze hardnekkige vetlaag door gecontroleerde koeling, een methode met wetenschappelijk bewezen resultaat. Als de cel eenmaal is afgebroken wordt deze via de natuurlijke weg uit ons lichaam verwijderd.

Welke zones kunnen er worden behandeld?

Door de soepel beweegbare kop kunnen we doelgericht werken op de zones die u wilt zoals; gezicht, hals & decollete, dubbele kin, armen, borsten, lovehandles, buik, rug, billen, rijbroek, dijen en kuiten.

Effecten op het lichaam:

*Bevriezen van de vetcellen

*Versteviging van de huid

*Vermindering cellulitis

*Contourverbetering en afslanking van het lichaam

*Stimulering bloedsomloop

*Draineert afvalstoffen en lymfe

Op het lichaam kunnen we bij CryoBello verstevigend werken, of vetophoping laten verdwijnen. Bij versteviging denken we meteen aan verslapte bovenarmen, binnenkant van de bovenbenen, buik verstevigen, borsten liften en verstevigen enz.


Efftecten op het gelaat:

* Verstevigen van de weefsels

* Versteviging van de spieren

* Vermindering van de rimpels

* Volume creëren in de lippen

* Verwijdering/vermindering van de dubbele kin

* Huidverjonging

* Verstevigen en liften van het gelaat

* Nieuwste techniek huidverjonging Cryo21

Is het veilig?

Onderzoek heeft aangetoond dat alleen de vetcellen kwetsbaar zijn voor de effecten van koude en dus niet de omliggende weefsels, en dat vetcellen op een veilige manier het lichaam verlaten zonder nadelige effecten. Het effect treedt op omdat vetcellen waterhoudende cellen zijn en kristalliseren (bevriezen) bij een temperatuur boven het vriespunt.

Met behulp van de Cryo/Arctik21 kan vetweefsel op een veilige manier afgebroken worden terwijl de huid, spieren en zenuwen intact blijven.

Hoe gaat de behandeling in zijn werk.

Allereerst doen we een intakegesprek waarbij we uw wensen en verwachtingen bespreken. Ook worden de contra-indicaties besproken. Voor de behandeling wordt de te behandelen zone opgemeten en maken we een voorfoto.

De behandeling bij CryoBello zelf duurt 20-30 minuten. Er wordt een cellulitis creme of verstevigende creme aangebracht op de werkzone terwijl de behandelkop afkoelt tot de gewenste temperatuur. Deze temperatuur is afhankelijk van de te behandelen zone en het beoogde resultaat (vetvermindering of versteviging).

Hoewel deze kop een temperatuur heeft onder nul, voelt dit zeker niet onaangenaam koud aan, integendeel! deze behandeling is aangenaam en relaxt.

Na de behandeling meet ik u weer zodat u meteen het resultaat ziet.

Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig om een mooi resultaat te hebben. Maar het resultaat dat u hebt bereikt is blijvend. De vetcel is weg. De tijd tussen de behandelingen is 15 dagen, zodat uw lichaam de tijd heeft om alle afvalstoffen te verwerken. De behandeling werkt namelijk nog 2 weken door. Wij adviseren daarom ook om veel water te drinken om het goed door te spoelen zodat de vetcellen sneller afgevoerd worden.

Wat moet u na een behandeling wel en niet doen?

Als u een kuur wilt volgen is het noodzakelijk dat u een gezonde levensstijl hebt en dat u voldoende beweegt (richtlijn is 12.500 stappen per dag!) en dat u minimaal 2 liter water per dag drinkt. Uit ervaring is gebleken dat klanten die niet genoeg drinken langzamer vet verliezen dan klanten die wel minimaal 2 liter water drinken per dag (thee mag ook). Daarnaast mag u 2 uur na de behandeling niet intensief gaan sporten, warm bad nemen of sauna/jacuzzi gebruiken.

Overtuigd? Bel of mail dan voor een afspraak 0473 78 17 35 of kristelpabbruwee@hotmail.com